Tuinadvies

Bestaande tuin

Je bent wel tevreden over je tuin, maar toch mist er nog iets. Of de kliko's en de fietsen staan zo in het zicht. Of het gras wil maar niet echt lekker aanslaan. Of je kinderen spelen niet meer in de tuin en gras is daardoor eigenlijk overbodig geworden. Of misschien wil je wel 'vergroenen', maar weet je net goed waar en hoe je moet beginnen. Kortom tuinvragen waar je zelf niet helemaal uitkomt. Nu, ik help je graag op weg.

Soms kan een tuinadvies je dan al prima op weg helpen. Ik kom dan graag langs en we lopen samen door je tuin heen. Jij geeft aan wat je stoort. Wat je zou willen veranderen en ik deel direct mijn visie met je. Naderhand ontvang je het advies digitaal per mail. 

Nieuwbouw tuin

Ook als je een nieuwbouw tuin hebt en je worstelt met de indeling van je tuin? Dan kijk ik graag mee en geef ik ter plekke een advies en doe ik een aantal praktische suggesties. Kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wil je weten wat je nu al kan doen om meer gevoel te krijgen bij jouw nieuwbouw tuin? Lees dan hier. Een juiste indeling van he tuin, maakt echt het verschil. En als het goed is leg je je nieuwbouw tuin maar 1x echt goed aan.