De vele wensen tuin..

In deze voor- en achtertuin is een hele nieuwe en besloten wereld gecreëerd. Ik laat hierboven ook de eerder gemaakte schets van de voortuin zien. 

De wensen voor de tuin waren: Een plek waar de kinderen in de leeftijd van 4 en 6 jaar oud, naar hartelust kunnen spelen. Dus een trampoline en een zwaai-/klimtoestel in de voortuin. En in de achtertuin voldoende gras voor eventueel een tent en een plek voor het bouwen van hutten, met een kinderkeukentje, een krijtbord.. rechts onder de parasol-boom. Bijgaand ook de moodboards die ik met de klanten besproken heb. Deze geven een wat sprookjesachtige, natuurlijke sfeer.

Maar naast alle leuke wensen, waren daar ook nog 4 kliko's en een behoorlijk grote bakfiets die een plek moesten hebben in de voortuin. Dat was even puzzelen. Maar deze elementen hebben hun plek gevonden en zijn niet in het zicht als je in de voortuin rustig van de middagzon geniet.

Er is nog veel meer te vertellen over deze tuin.. Wil je meer weten hoe jij het meeste uit een relatief klein oppervlak kunt halen? Bel me dan gerust of stuur me een mailtje.

September dit jaar - 2023 - zal deze tuin worden aangelegd.